PEREKO PI - 10 kW

Indukční - elektrický kotel PEREKO π - PI - 10 kW na elektřinu

Více informací

153 999,00 Kč
127 271,90 Kč (bez DPH)

PEREKO PI - 10 kW

Specifikace

Kotel Π (PI) je určen pro nízkoteplotně instalace , kde teplota v zařízení nepřesahuje 90°C. Může být instalován v instalacích z oceli, mědi, polyetylénu, polypropylenu, CPVC atd., na kterých jsou namontovány všechny typy radiátorů. Spolupracuje taky s všemi typy vzduchových ohřívačů a vzduchových clon.

Kotel Π (PI) je indukční ústřední topení založené na elektromagnetickém zařízení. Teplo je vytvářeno pomocí elektromagnetického pole přímo v topné komoře umístěné na sloupcích transformátoru. Tato konstrukce umožňuje snížit ztráty elektromagnetického pole na minimum. Výměna komory je vyrobena z vysoce kvalitní kyselinovzdornou ocelí. Očekávaná životnost kotle je 50 let. Hlavním prvkem kotle Π je třífázový suchý transformátor s kompaktním sekundárním vinutím. Sekundární vinutí tvoří topnou komoru. Všechno teplo generované v komoře je zcela převedeno do topného médium (vody), ktera protéká komorou.

ZÁRUKA: U indukčních kotlů řady Π je v den zakoupení dodávána standardní záruka na 24 měsíců pro efektivní provoz kotle a 24 měsíců záruky na komponenty jako např. řídicí jednotka nebo senzory. Záruku lze však prodloužit i po dobu 20 let tím, že zaregistrujete kotel na webových stránkách výrobce.

Parametry

Výkon10 kW
Hmotnost100 kg
Účinnost98 %
Vyhřívaná plocha60 - 180 m²
Výška535 mm
Šířka587 mm
Délka405 mm
Max. teplota vody90 °C
Max. provozní tlak3 bar
Přípojky vratné a topné vody3/4 G
Napájení400V / 50Hz
Záruka24 měsíců

Žádný zákazník dosud nehodnotil daný produkt.

Napište svůj názor

PEREKO PI - 10 kW

PEREKO PI - 10 kW

Indukční - elektrický kotel PEREKO π - PI - 10 kW na elektřinu

Napište svůj názor